top of page

Songwriter/Producer

Naast zanger is Jérémie Vrielynck ook producer. Hij fungeerde als co-producer bij vrijwel elke eigen geschreven single en deed soms zelf de mixing en/of mastering. De eerste professionele single die Jérémie alleen producete kwam er met 'Nu Ik Jou Ken', een nummer dat Jérémie schreef samen met Timo Descamps en Astrid Roelants. Deze single werd door JV Records gereleased op 23 april 2021. Later dit jaar schreef en producete Jérémie het nummer 'Vlinders' voor zanger en acteur Guillaume Devos dat de Vlaamse Ultratop haalde met een piek op #13. Niet veel later verschenen kort na elkaar 'Jij Bestaat' (Timo Descamps), 'Tot Er Niets Meer Overblijft' (Jérémie Vrielynck) en 'Vergeef Mij' (Wim Soutaer), allemaal nummers met een succesvolle run in de Vlaamse Ultratop. Jérémie was co-writer van al deze tracks en stuk voor stuk werden ze volledig door hem geproducet en gemixt.

Begin 2022 verschenen er twee nieuwe door Jérémie geschreven en geproduceerde tracks: 'Nu Is Het Aan Mij' van Timo Descamps en 'Nog Even', de eerste single van K2 zoekt K3-finalisten Remi en Diede. Daarnaast producete Jérémie op vraag van Universal Belgium het nummer 'When I Cry' voor Jade.

JV Records (opgericht in maart 2019) is het eigen distributielabel van Jérémie Vrielynck. In een interview gaf Jérémie aan dat hij het label initieel oprichtte om verdere singles voor zichzelf onder één platform te kunnen plaatsen en zo met een echt label toch nog alles in eigen beheer (independent release) te kunnen blijven doen.

In 2021 raakte alles in een stroomversnelling met de bouw van een eigen studio in Geel. Op hun website kondigt het team van JV Records een grote uitbreiding aan van de beschikbare creatieve diensten die van start gaan in juni, wanneer de nieuwe studio in Geel de deuren opent. https://www.jvrecords.be

©wikipedia

Get  in Touch

Aanvragen voor zowel professioneel als non-professioneel songwriten/producen.

Bedankt voor de inzending!

_DSC2262.jpeg
bottom of page