Songwriter/Producer

Naast acteur, zanger, muzikant, componist en multi-instrumentalist is Jérémie ook songwriter en producer.

Hij stond in als co-producer bij zowat elke eigen geschreven single.

Vrielynck begon pas definitief in 2018 met het professioneel releasen van muziek, al kwam zijn echte doorbraak er pas met de zomersingle ‘Alleen Bij Jou’ (2020). Deze werd een groot succes met een piek op #8 in de Vlaamse Ultratop voor een periode van 20 weken. Ook heeft deze single een plaats gekregen op de 'Radio2 ZOMERHIT CD', de 'Ment All-time compilatie CD' en behaalde hij de 26ste plaats in het Ultratop jaaroverzicht. eveneens werd Jérémie met deze single genomineerd voor Radio 2, MENT en Vlapo's loftrompetten in de categorie 'Beste Mannelijke Artiest 2020' en won hij een loftrompet in de categorie 'Doorbraak 2020'.

Dat hij dus misschien wel dé grote belofte van de Nederlandstalige popmuziek is en de strijd met de hoge verwachtingen rond zijn muziekcarrière aan gaat bewees hij met zijn single 'Slechte Gewoonte' waarmee hij eveneens zijn 2de top 10-hit op rij mee scoort met een piek op #7. op 5 maart 2021 bracht hij zijn nieuwe single 'Als Je Hem Achterlaat' uit en amper na 3 weken stond deze single ook al weer genoteerd in de top 10 met zelf een nieuw persoonlijk record, een piek op #6. Hij stond gedurende zijn volledige 20ste levensjaar zowat onafgebroken in de Vlaamse hitlijsten. Vlak na Jérémies 21ste verjaardag kwam zijn nieuwe zomersingle ‘Zie Ik Jou Ooit Weer’ (2021) uit. Ook deze deed het snel goed en bezorgde Jérémie na 4 weken zijn vierde top 10-hit op rijen dit in minder dan één jaar tijd.

De eerste single met full-productie door Jérémie kwam er met ‘Nu Ik Jou Ken van Timo Descamps’.

Deze single werd gereleased op 23 april 2021 via JV Records. Daarna ging het meteen bijzonder snel, In diezelfde week belden Wim Soutear, Luc Steeno en Guillaume Devos voor het maken van een nummer voor hen.

©wikipedia

Get  in Touch

Aanvragen voor zowel professioneel als non-professioneel songwriten/producen.

Bedankt voor de inzending!

_DSC2262.jpeg